BİLECİK / BOZÜYÜK - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

YENİ MAH. NUMAN AĞA SK. NO: 6 BOZÜYÜK / BİLECİK
Vizyon
Milli değerlerine sahip çıkan, öğretmen-öğrenci ve veli diyalogunu sağlıklı bir şekilde geliştiren, kendine güvenen nitelikli gençler yetiştiren, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetleriyle çevresine örnek olan bir kurum yaratmak için yola çıktık.
Misyon
Milli ve manevi değerlere sahip, üreten, plânlayan, faaliyetleriyle çevresine örnek olan, Atatürk İlke ve İnkılâplarını özümsemiş, bilgi ve başarı yönüyle bulunduğu çevrede hak ettiği yeri alabilen nesilleri yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-12.05 13.20-14.55
Ulaşım
Eskişehir yönünden gelen araçlar şehir merkezine ulaştıklarında Garanti Bankası ve Şekerbank´ı geçince ilk ışıktan sola dönerek 300 m ileride okulumuza ulaşabilirler. Bilecik yönünden gelen araçlar kaymakamlık binasını geçince Vakıfbank şubesinden sağa dönerek 300 m ileride okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Eskişehir-İstanbul-Bursa yol kesişiminde bulunduğu için önemli bir konuma sahiptir. İlçenin nüfusu 60.000 olup her geçen gün nüfusu artmaktadır. İlçe özellikle seramik sanayi kuruluşları ile diğer sanayi kollarında faaliyet gösteren büyük ölçekli fabrikalar bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezine 35 km mesafede olup Bozüyük İlçesi´nin merkezinde bulunmaktadır.